Do čtvrtého ročníku soutěže se přihlásilo 18 společností s celkem 40 výrobky. Pro čtvrtý ročník soutěže byly definovány následující soutěžní kategorie:
- Kategorie MIKRO podnik
- Kategorie Inovace v rámci potravin pro zvláštní výživu
- Kategorie Reformulace roku
- Kategorie Inovace
Výsledky čtvrtého ročníku jsou následující:
Kategorie: MIKRO podnik
- COOC FOOD s.r.o. – Ořechový bio chléb
- COOC FOOD s.r.o. – Žitné crackers
- Kitl s.r.o. – Kitl Smrkáček BIO
- Zemědělské a obchodní družstvo Hlavnice – Hlavnický sýr s vlašskými ořechy
Kategorie: Inovace v rámci potravin pro zvláštní výživu
- BOHEMILK, a.s. – Benefit Impuls
- FrostFood a.s. - Don Peppe bezlepkové jahodové knedlíky
- IREKS ENZYMA, s.r.o. – Bezlepkový ovesný chléb
- MADETA a.s. – Jihočeský Cottage bez příchuti laktóza <0,01 %
Kategorie: Reformulace roku
- Beas, a s. – Chléb Kardicorn vícezrnný
- CORAX TRADING s.r.o. – Jihočeské Jerky zvěřinové natur
- IREKS ENZYMA, s.r.o. – Čiroková bageta sypaná
- Nestlé Česko, s.r.o. – Margot s kokosem
- POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. - Tvaroháček malina
- SEMIX PLUSO, spol. s.r.o. – Ovesné lupínky s jablky a skořicí
Kategorie: Inovace
- Beas, a.s. – Chléb Hradišťan dvoukváskový
- Masokombinát Polička a.s. – Hovězí pršut
- POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. – MILKO Můj Skyr bílý
- SEMIX PLUSO, spol. s.r.o. – Lněné semínko mleté s kešu oříšky a dýní
- Zeelandia spol. s r.o. – Luštěninový ošatkový chléb
- ZEMAN maso-uzeniny, a.s. – Steaková masa – Entrecote steak
Všem vítězným výrobkům a společnostem gratulujeme. Ostatním děkujeme za účast. Doufáme, že i v následujících letech bude ze strany společností zájem hlásit do soutěže své inovativní výrobky.